Subscribe

Wednesday, 21 December 2011

Hiasan cupcake bertemakan X-Mas (25 gambar - part 1)

Sempat lagi nak buat hiasan cupcake ni. Comel-comel semuanya. SIla klik tajuk post untuk melihat semua gambar. Enjoy.

Gambar Hari Ini - 1

Kucing tidurkan bayi manusia. (1 video)

Alat Permainan Vintage (13 gambar)

Nampaknya saya kena buka lagi lagi satu slot label yang diberi nama Vintage sebab saya dah kerap juga buka entry berkaitan dengan Vintage. Ok nanti saya buka label tersebut khas untuk anda yang sukakan vintage. So kali ini saya nak share pula alat permainan vintage. Gila cool ok, rasanya fun sangat tengok ciptaan-ciptaan orang zaman dulu dulu ni. Ok sila klik tajuk post dan vintagekan diri anda!

Derma 1 klik untuk hari ini. Terima Kasih.


Hiasan dalam rumah bertemakan warna ungu violet (15 gambar)

Selain daripada pakaian, warna violet juga merupakan warna yang paling digemari ketika membuat hiasan dalam rumah. Warna ungu violet boleh disesuaikan di mana-mana ruangan di dalam rumah. Perabot warna ungu juga dilihat sebagai perabot yang moden yang halus. Di dalam kombinasi berwarna putih dan ungu, ia dapat mencipta suasana yang ringan dan sangat menyenangkan. Warna yang dikatakan bersifat neutral ini, boleh membantu pemilik kediaman berada di dalam keadaan rehat dan selesa. Di bawah ialah beberapa contoh rekaan dalaman rumah yang menggunakan warna violet sebagai tema.

Famous Office : Cartoon Network (15 gambar)

Menarik sungguh pejabat operasi Cartoon Network ni. Cartoon Network merupakan sebuah saluran televisyen yang khusus kepada kartun seperti Lab Dexter, Johnny Bravo dan lain-lain lagi. Unik betul ruang ni. Untunglah sapa keja kat sini. Sila klik tajuk post untuk berita penuh.

Kegilaan LEGO kembali! (10 gambar)

Sepanjang minggu ni masyarakat internet tengah bz dengan permainan LEGO. Kumpulan LEGO merupakan syarikat permainan yang berpusat di Billund, Denmark. Produk utama LEGO adalah permainan yang terdiri daripada batu bata plastik yang berwarna warni, minifigures dan pelbagai lagi bahagian yang lain. Bata Lego boleh disusun-susunkan berdasarkan subjek tertentu yang dikehendaki seperti bangunan, kenderaan, replika manusia dan lain-lain lagi. LEGO pada asalnya dicipta pada tahun 1940 dan mendapat tempat di pasaran antarabangsa termasuklah pembuatan filem, permainan, permainan video dan juga taman hiburan dan taman tema yang berinspirasikan LEGO. Sila klik tajuk post untuk berita penuh.